fbpx

SUPER FARM 900 CF 20W50

SUPER FARM 900 CF 20W50

SKU: 5010305 Categorie:

Descriere

SUPER FARM 900 CF 20W50 este un ulei multifuncțional „HPDO” recomandat pentru toate tipurile de motoare diesel (motoare grele, motoare off-road, motoare de mare viteză sau marine), un lubrifiant mineral perfect pentru toate vehiculele agricole echipate cu Euro 0, 1 și 2 motoare, aspirate în mod natural sau turbo. Calitatea uleiurilor de bază, împreună cu un pachet de aditivi fiabili garantează un comportament excelent de funcționare cu orice tip de motorină și intervale extinse de schimbare a uleiului, conform informațiilor furnizate de producători.

SUPERFARM 900 CF 20W50 oferă o putere ridicată de detergent și dispersare, o rezistență excepțională la coroziune la oxidare și o putere anti-spumare ridicată. Acest produs garantează o eficiență maximă a motorului, menținând o lubrifiere excelentă în toate condițiile de utilizare, chiar și cele mai severe. Acestea tind să prelungească durata de viață a motorului prin păstrarea pieselor mobile ale uzurii, menținând eficiența și fiabilitatea maximă în timp, un produs indispensabil pentru profesioniști.

SUPER FARM 900 CF 20W50 poate fi definit ca un produs multifuncțional care poate fi utilizat în toate tipurile de flote pe motoare diesel de mare viteză, distribuitoare și toate motoarele DIESEL marine supraincarcate.

Următoarele avantaje pot fi obținute dacă utilizați acest produs:
– curatenia motorului mai buna
– protecție împotriva lipirii inelului pistonului,
– reducție redusă a găurii (șlefuirea conductei de eșapament)
– protecție la uzură
– prelungirea intervalelor de schimbare a uleiului

Informații suplimentare

Cantitate

20L

Specificații

ACEA E3
ACEA B3
MB-Approval 228.3
API CG-4
API CF-4
MAN M3275
RENAULT RD
MTU TYPE2
CAT TO-2
DEUTZ DQC-II 05
ZF TE-ML-04 C